KANDIDATER TIL KOMMUNALVALGET 2021

i Hjørring kommune

Søren smalbro

Borgmesterkandidat

Send en mail til Søren Smalbro

"Jeg går til valg på en bedre balance i hele kommunen, men med fortsat fokus på en positiv udvikling af ”hovedstaden” i Vendsyssel, Hjørring By."

Jeg hedder Søren Smalbro, er født i 1965, gift med Mette og vi har sammen 5 børn, der er godt på vej til at blive unge voksne.  Vi har drevet landbrug på gården ”Tangsgård” ved Bjergby siden 1997 og jeg har desuden de sidste ca. 20 år været aktiv i bestyrelsesarbejde inden for grovvarebranchen og sidder i dag i bestyrelsen for Danish Agro koncernen.

Jeg blev valgt ind i Hjørring Kommunes Byråd tilbage i 2013 og er af Venstres medlemmer nu valgt til partiets borgmesterkandidat til KV21.

Jeg går til valg på en bedre balance i hele kommunen, men med fortsat fokus på en positiv udvikling af ”hovedstaden” i Vendsyssel, Hjørring By.

Mennesket frem for systemet og liv og lys i hele Hjørring Kommune er kodeord for Venstre.

Jeg vil sikre borgernes ret til det frie valg, uanset om man er ung eller ældre.

Orden i økonomien og øget fokus på erhvervs – og turismeudvikling er vejen til sikring af kernevelfærden. Vi har et rigt kulturliv og det ønsker vi i Venstre at styrke sammen med en forbedret indsats for at øge bosætningen i Hjørring Kommune.

Jeg går til valg med ambition om at blive ny borgmester i Hjørring Kommune. 

*


Jeppe Gro - VU