Michael Engbjerg


Send en mail

Politiker - Facebook

Bag om politikeren Michael Engbjerg

Jeg er årgang 1963, født, opvokset og bor stadig i Hirtshals. Jeg er gift med Susanne, og vi har 2 voksne børn og et dejligt barnebarn. Vi alle bor i Hjørring Kommune.

Jeg har ingen uddannelse, da jeg var en af de drenge, der heller ville arbejde med fisk på havnen i Hirtshals (i stedet for at gå i skole), og der startede jeg min karriere, da jeg var 15 år.

Mit arbejdsliv har altid handlet om fisk, og jeg har arbejdet som fiskesorterer, produktionsleder i fiskeindustrien og Area Sales manager, hvor jeg rejste rundt i verden for at projekterer fiskefabrikker og sælge produktionsudstyr til fiskeindustrien. 

Til daglig bestrider jeg en stilling som international fiskeopkøber for en stor virksomhed i Danmark, hvor jeg bl.a. opkøber fisk i Danmark og flere europæisk lande.

Derud over er jeg bi-erhvervsfisker når vejr og vind tillader det. Havet, sø-luft og højt til himlen er en fantastisk afstressende kombination for mig og på denne måde holder jeg mig også fysisk i kontakt med et fiskerierhverv som er meget udfordret på sin fremtidige eksistens.

Nå min hverdag så ikke står på ”fisk” og politik, bruger jeg min tid sammen med familien, hvor der også kan blive lidt tid til at se en del fodbold, hvor jeg følger det lokale hold i Hirtshals og selvfølgelig også Vendsyssels FF.

Vores kommune er jo et godt sted at være, men der er altid plads til forbedringer, og det vil jeg gerne være med til at gøre en indsats for i mit politiske virke. 

Min tilgang til det politiske arbejde i Hjørring Byråd vil være at bruge min sunde fornuft og det motto, som jeg altid har haft i tankerne siden starten af mit arbejdsliv: ”Hvor der er vilje, er der vej” - og dette har virket meget godt for mig indtil nu.