Michael Engbjerg

Kandidat KV21 - Hjørring kommune

Venstre.dk

Bag om din kandidat til byrådet.


HVEM:

Jeg er årgang 1963 og er født, opvokset og bor i Hirtshals. 

Jeg er gift med Susanne og vi har 2 voksne børn, som også bor i Hirtshals.

Jeg har ingen uddannelse da jeg kom tidligt ud af skolen, men det har ikke hindret mig i at have bestridt store stillinger i erhvervslivet og i dag er jeg ansat som fiskeopkøber i en stor international virksomhed.

Jeg har derfor en stor livserfaring med i bagagen som jeg kan bruge i politik.

Mit motto har altid været ”hvor der er vilje er der vej” og altid brugt min sunde fornuft, og det kan man komme man langt med, også i politik.


 HVORFOR:

Jeg genopstiller til byrådet, fordi der er brug for en lokal politiker, som: 

•       Har bred erfaring fra erhvervslivet og siger tingene som de er,

•       Holder hvad der bliver lovet, både før- og efter et valg,

•       Er i stand til at samarbejde på tværs af partierne for at opnå det bedste for borgerne og virksomhederne i vores kommune.

 

HVORDAN:

•       Børn og unge er dem vi skal bygge videre på og derfor skal vi have gode uddannelsesmuligheder og et bredt udvalg af fritidsaktiviteter.

•       Vi har meget at takke de ældre generationer for, det er dem som har opbygget det vældfærdssamfund vi har i dag og de skal belønnes med en velfungerende hjemmepleje og decentrale ældrecenter.

•       Et stærkt og dynamisk erhvervsliv i vores kommune giver vækst og velfærd, Derfor skal vi give erhvervslivet de bedst konkurrereforhold, ikke bare i Danmark men også i EU’s indre marked.

Vores kommune er et godt sted at være-
                 Men der er altid plads til forbedringer.